Paljon on tehty

Yhtiötä on pidetty kunnossa jatkuvalla kunnon seurannalla ja puututaan huomattuihin korjauskohteisiin nopeasti.

Julkisivut on laitettu vastaamaan nykypäivän vaatimuksia. Korjauksen yhteydessä lisättiin lämmöneristettä ja pintaan laitettiin levytys, joka kestää seuraavat vuosikymmenet. Levytyksen runkorakenteet tehtiin neljä kertaa vahvemmiksi mitä korjaussuunnitelmassa esitettiin. Parvekkeet korjattiin piikkaamalla pinnalla olleet raudoitukset esiin, hiekkapuhallettiin sekä ruostesuojaamalla ne ja pinnoittamalla laatta uudelleen. Pintaan asennettiin kulutusta ja sään vaihteluita kestävä pinnoite, joka on huoltovapaa. Lasitukset asennettiin kaikkiin parvekkeisiin. Valvonta julkisivutyön osalta oli  todella tiukka.

I ja II-talon katto on uusittu pinnaltaan ja katteen alta korjattiin kattokaltevuuksia. Samalla lisättiin myös katolle lämmöneristettä. II-talon kattopinta on uusittu jo aikaisemmin. Katteiden pinnalle uusittiin singeli ja kaikki pellitykset.

Koko yhtiön ulkoalueet on kameravalvottu. Kameroita on myös sisätiloissa. Valvonta tallentuu niin, että kuvia voi tarkastella n. kaksi viikkoa taaksepäin.

Saunat on korjattu ja vastaavat nykyajan vaatimuksia.

Pesutuvat kaipaavat pientä ehostusta, mutta koneet ovat hyvät ja kuivatushuoneet todella tehokkaat.

Lämmönvaihdin vaihdettiin sellaiseksi, että siihen voi tarvittaessa lisätä uusia ulkopuolisia lämmöntuottajia, kuten aurinko- lämmön talteenotto järjestelmiä. 

Yhtiön rakennukset ja muut tilat ovat hyvässä kunnossa. Niitä voi kehua ja ylpeänä esitellä myös vierailijoille. Samoin pihamaan ovat asukkaat pitäneet kauniina suurelta osin isolla omatoimisella joukolla. 

Kaikki yhtiön lukot vahdettiin Abloyn Sentoon keväällä 2016.